Friday 23 March 2012

Un nou tip de entertainment

 Chiar daca entertainmentul romanesc presupune in mare masura TV, exista totusi solutii alternative

Fara indoiala, in materie de entertainment mai avem multe de invatat. Nu doar noi, ci si europenii. Stim deja ca in Japonia odata cu lasarea intunericului o noua viata incepe. Tot stresul de peste zi, toata acea incordare specifica asiatica dispare si energii nebanuite se descatuseaza in salile de jocuri. Iar aici fantezia nu cunoaste limite. Jocurile sunt inlocuite periodic, dar oricum imensitatea spatiilor si varietatea ofertei pare inepuizabila. Unui japonez laser tag-ul, care in Bucuresti si-a facut aparitia de relativ putin timp, i se va parea ceva plictisitor si demodat. La noi insa, este noua moda in entertainment.

 

laser tag – entertainment pur

laser tag-ul este un joc indoor de echipa. Spatiul de joc imita un scenariu militar insa munitia clasica este inlocuita de laser. Echipamentul de joc consta intr-o arma si o vesta conectate wireless la un software de monitorizare. Variantele standard de joc sunt de 12 si 15 minute. In acest timp, trebuie sa lovesti de cat mai multe ori adversarii si sa fii lovit de catre ei de cat mai putine ori pentru a realiza un punctaj cat mai mare. Software-ul de monitorizare emite un raport ce arata pe cine ai impuscat si de cate ori, cine te-a impuscat, de cate ori ai tras si ce rata de eficienta ai avut si asa mai departe, punctajul individual si punctajul pe echipa. Intre partidele de laser tag barul ofera si posibilitatea de a juca fusbal si dart, jocuri statice sau dinamice pe consola... mai mult ca sigur vei gasi aici ceva care sa ti se potriveasca chiar daca faci parte din reprezentantele sexului frumos.

 

Team bilding-uri cu laser tag

Agilitate, intuitie, gandire strategica, energie – calitati eminamente feminine si argumente pentru ca femeile sa devina luptatoare redutabile in laser tag arena. Atentie: nu este un joc de contact ci din contra, cel care se va strecura cat mai discret reusind sa isi suprinda adversarul va fi castigator. Poate deveni chiar un razboi al sexelor. O echipa formata exclusiv din barbati va infrunta echipa amazoanelor. Facem pariurile? Rezultatele vor fi, fara doar si poate, surprinzatoare. Este unul din motivele pentru care acest joc este din ce in ce mai preferat pentru team bilding-uri. Pana la urma este un joc de echipa. Aveti probleme de comunicare in firma? Printr-un astfel de joc puteti construi diverse strategii de comunicare si colaborare intre departamente, veti crea un spatiu unde fiecare poate refula in voie, seful poate fi eliminat intotdeauna primul, dar si dead lineurile vor fi impuse cu pistolul la tampla.

 

Petreceri pentru copii cu laser tag

Aniversarile si onomasticile pentru cei mici vor fi in laser tag arena mereu un succes. Copii de peste 10 ani vor gasi aici un spatiu de manifestare liber care le va pune in valoare gandirea strategica si combativa. Din alcatuirea scenariilor, acestia pot invata istorie si poate chiar geografie. Parinti se vor transforma in combatanti, gladiatori, pirati, nazisti, in functie de inspiratia de moment sau de planul minutios alcatuit, cu zile inainte, de acasa. Cu siguranta, veti trai o seara de neuitate, pe care veti dori sa o repetati cat mai curand. Atentie insa: poate da dependenta. Veti incepe cu un abonament de cateva sedinte pe luna si veti sfarsi petrecand in acest taram al pierzaniei fiecare seara. Dar viata este un risc asumat pana la urma, iar acest gen de psihologie inversa va functiona doar in cazul naturilor slabe si inconsecvente.

 

 

 


petrecere copii bucuresti, laser maxx

No comments:

Post a Comment