Monday 12 March 2012

Cazuri accidente auto

Numarul de masini este astazi in continua crestere , soselele sunt din ce in ce mai pline si efectiv nu mai poti controla nici in mica masura cati se urca si in ce stare la volanul masinii. Motiv pentru care autoritatile sunt depasite de situatie, si nu le ramane decat sa numere victimele tragicelor accidente care au loc aproape in fiecare minut. In urma acesor accidente nu raman insa numai bucati de fiare imprastiate pe jos ci si adevarate drame. Raman persoane care pana ieri munceau , iar astazi zac imobilizati intr-un scaun cu rotile sau mai rau in coma.

Raman copii fara parinti, raman sotii fara sot si invers. Numarul de accidente este foarte greu de redus. In primul rand pentru ca exista o gramada de lucruri necuantificabile care pot merge prost. Chiar daca masinile au acelasi principiu de functionare acest lucru nu este necesar valabil si pentru oameni. Desi de-a lungul timpului s-au facut numeroase cercetari penale, cercetari care au ajutat si au inspirat companiile de productie auto, nu poti inca sa faci un autoturism perfect, si sa pui la volanul sau un sofer perfect. Se incearca azi automatizarea, si vor sa introduca un sistem de pilotaj automat pe masini, dar daca ne uitam la calculatoarele noastre de acasa ne dam seama ca si acel sistem poate avea erori si slava domnului destule. Acum de acest lucru si de multe altele sunt constiente si companiile de asigurari si sunt foarte atente la acordarea de daune .

Totusi mai exista un anume tip de daune si anume cele morale si anume la sfarsitul activitatii de cercetare penala accident auto se stabileste in instanta daca se impune acordarea daunelor morale in cazul acelui accident sau nu. Acum sa stiti ca aveti nevoie de un avocat foarte bun ca sa puteti obtine acest tip de daune . In general trebuie sa aibe in palmares o multitudine de cazuri care sa corespunda cu al dvs, altfel riscati sa nu va apere cum trebuie si sa pierdeti procesul si sa fiti nevoiti sa platiti dvs daune morale vatamari corporale accident pentru ca in acest domeniu lucrurile se pot schimba imediat si se pot intoarce impotriva dvs , cazuri a aratat presa destule. Lasati firma de asigurari sa isi conduca propriile anchete la locul accidentelor pentru ca pana la urma indiferent cat ar vrei ei sa scape , anchetele se vor corobora cu cele ale politiei si pana la urma organele judiciare au cuvantul final in stabilirea vinovatiei dvs.

    Exista multe tipuri accidente in care ai putea fi implicat si o multitudine de daune pe care poti sa le platesti printre ele fiind daune rca,daune asigurari si bineinteles daune morale. Indiferent ceea ce crezi tu ca o sa se intample dupa accident nu parasi locul accidentului, si lasa autoritatile sa isi faca treaba pentru ca se poate dovedi la un moment dat ca nu este vina ta si ca pote exista o defectiune la autovehicul de care tu nu ai fost instiintat la timp din cauza serviciilor de reparatii. Apoi este bine sa fii atent la drum si oricat de sigur ai fi pe tine nu te apuca sa vorbesti la telefon sau sa trimit mailuri ( mai nou se intampla si acest lucru la volan ). Puteti sa deduceti singuri cam cat de atenti sunt cei care tasteaza mesaje sms.


daune asigurari, daune

No comments:

Post a Comment