Friday 23 March 2012

Sfaturi in alegerea unui carucior copii


carucioarele pentru copii sunt indispensabile in primii ani de viata ai bebelusului. Parintii sunt responsabili in totalitate de orice aspect legat de viata copilului lor, mai ales atunci cand acesta este foarte mic. De aceea, articolecopii.ro va ofera cateva informatii si sugestii in ceea ce priveste alegerea unui carucior pentru copilul dumneavoastra.

  • In primul rand, trebuie sa stiti ca un carucior copii poate fi folosit atunci cand bebelusul are deja 6 luni. Pana la aceasta varsta este recomandat un landou.
  • Cel mai important criteriu in alegerea unui carucior este siguranta. Pentru a nu pune sanatatea copilasului in pericol, carucioarele trebuie sa fie rezistente, solide si in conformitate cu normele de siguranta impuse de institutiile acreditate.
  • caruciorul trebuie sa fie comod si sa prezinte un confort ridicat in orice imprejurare.
  • Desi aspectul financiar este extrem de important in alegerea unui produs, trebuie sa va ganditi ca nimic nu este mai pretios decat siguranta copilului dumneavoastra. De aceea, va recomandam sa alegeti produse de calitate, in detrimentul celor cu preturi exagerat de mici, care pot pune sanatatea copilului in pericol.
  • carucioarele copii trebuie sa indeplineasca anumite functii. Printre cele mai importante se numara: posibilitatea de a fi manevrat si reglat foarte usor, sistemul de pliere sa poata fi utilizat si manual, rotile sa permita deplasarea usoara din orice unghi, indiferent de starea asfaltului.
  • Materialele din care sunt confectionate carucioarele trebuie sa fie impermeabile, pentru a proteja copilul de  precipitatii si temperaturi extreme. De asemenea, carucioarele trebuie confectionate in asa fel incat sa poata fi intretinute si curatate usor, fara a se deteriora materialele.
  • Un carucior este usor de utilizat atunci cand nu are o greutate mare si poate fi manevrat cu o singura mana.
  • Nu trebuie sa va bazati alegerea doar pe design. Faptul ca unele carucioare au un model interesant si culori atractive, nu inseamna neaparat ca indeplinesc o gama larga de functii. Ganditi-va in primul rand la siguranta, calitate si confort.
  • carucioarele 3 in 1 sunt extrem de utile, deoarece pot fi folosite in diverse situatii. Puteti cumpara un astfel de carucior inca de la nasterea copilului, utilizand in prima faza landoul. Peste cateva luni, il veti folosi atat ca pe un carucior sport, cat si unul pentru scaunul de masina. In acest fel, veti face o investitie pe termen lung, fara a mai cumpara fiecare produs separat. Prin achizitionarea acestui tip de carucior copii veti economisi atat bani, cat si timp.

carucioare, carucior

No comments:

Post a Comment