Wednesday 14 March 2012

Carti de vizita

   In ziua de astazi ai de regula materiale la dispozitie sa iti poti inventa singur propria tehnica de serigrafie. Sau iti poti deschide propria afacere. Haideti sa ne imaginam ca ai dat 15 000 de dolari si ti-ai facut propriul tau ecran. Acum ce faci? Daca strici o camasa? Daca cerneala se spala? Daca ai clienti nemultumiti? Sau daca pui printul in locatia gresita? Poate nu asta este genul tau de afacere. Traumatizant nu? Cel mai probabil vei trece peste ele pentru ca acestea de regula sunt greseli pe care le fac toti din aceasta afacere la inceput. Vom explica aiai pas cu pas fundamentele de baza ale aceste meserii. Acestea sunt lucruri pe care ar trebui sa le stie atat printerii incepatori cat si cei avansati cu foarte multi ani de experienta.

   Desi se poate face un astfel de print folosind vopsea neuscata pe alta vopsea neuscata. Am sa folosesc o rasina de fotopolimer dublu tratata ca stencil si care poate fi aplicabila pe cate o singura parte. Apoi tricoul trebuie intins si postat foarte bine pe ecran astfel incat sa ne asiguram ca printul iese in zona in care ne dorim sa fie. Atunci cand printezi multicolor pe culori deschise de regula printezi culoarea cea mai deschisa pe cea inchisa. Aceasta etapa impreuna cu alegerea unei vascozitati potrivite a cernelii va ajuta minimalizarea curgerii cernelii pe marginea ecranului. Acest tip de tiparire se cheama buid-up si este destul de comun in aceasta meserie. Cea mai usoara cale ca sa alainezi ecranul este sa   faci o margine cu o anumita culoare si apoi sa aliniezi desenul cu marginea respectiva, normal ca se va strange un pic mai multa cerneala pe marginile ecranului dar se poate sterge de acolo foarte usor.

Acestea impreuna cu alte tehnici de personalizare ne ajuta astazi sa obtinem cele mai bune rezultate pentru o gama  larga de produse de larg consum. Produsele care pot fi imprimate sunt , pixuri, brelocuri, brichete, carti de vizita, semne psi, indicatoare avertizare, serigrafie tricouri, agende. Poti folosi pentru asta o companie de serigrafie bucuresti ( seligrafie bucuresti ).  Ea poate face personalizare obiecte, serigrafie textile si imprimare tricouri bucuresti. Anumite prese au ajustari  pentru asta, altele vor trebui sa aibe ecranul modificat dedesubt pentru a pastra aceasta distanta. Altele in schimb au nevoie ca ecranul sa fie strans dedesubt, exista si o varianta si anume sa bagati o bucata de carton dedesubt pentru a lovi marginea ecranului in timpul vopsirii, aceasta poate parea neortodoxa dar credeti-ma trebuie sa tineti ecranul la 1/16″ to 1/8″  deasupra materialului indiferent cat de bine este executata presarea manuala, acest gen de ecran se va misca innapoi cand vei ajunge la capat si nu va reusi nimic sa tina materialul pe placa decat o simpla margine.

Cerneala , aceast material produce in acest domeniu foarte multa confuzie, de regula producatorii de cerneala iti spun pe cutie ca produsul este gata pentru folosit, de regula pui cerneala pe ecran si te apuci sa faci printul, dar asta de regula este una dintre cele mai mari minciuni. Marea majoritate a cernelii de pe piata este prea groasa pentru a putea fi folosita manual, motiv pentru care vascozitatea ei trebuie redusa, pentru a putea fi folosita cu usurinta. Subtierea ei nu trebuie sa insemne neaparat o reducere a luminozitatii culorii, sau o scadere acalitatii cernelii ci se poate folosi un aditiv special ce doar o face mai moale. O mica parte de aditiv de acest gen te va ajuta sa poti folosi o cerneala mai usor.


serigrafie bucuresti, serigrafie tricouri

No comments:

Post a Comment