Tuesday 27 March 2012

Femeie atacata de caini la Arad. Aceasta a ajuns la spital plina de muscaturi

O aradeanca in varsta de 40 de ani a fost atacata de zece caini, care umblau in haita, intr-un cartier din Arad. Femeia a incercat sa se apere cu o poseta, dar animalele au muscat-o de maini si de picioare.

Fara sa se gandeasca la pericol, femeia a scurtat drumul spre casa, luand-o prin spatele unor depozite si acolo s-a trezit inconjurata de zece animale fioroase. Daca n-ar fi fost un paznic prin apropiere care sa-i sara in ajutor, si-ar fi dat proabil sufletul acolo.

Alertat de strigatele disperate ale femeii, paznicul nu a ezitat nici o clipa sa ii sara in ajutor. A luat o lopata, singurul lucru care i-a cazut la indemana si, cu mult curaj, a facut tot posibilul sa o smulga pe femeie din coltii fiarelor. A reusit sa imprastie haita in scurt timp si apoi a sunat la 112, dupa o ambulanta care s-o duca pe o femeie la spital.

La spital, medicii i-au facut femeii un vaccin antitetanos si i-au cusut ranile. Cel mai probabil, o vor tine sub supraveghere cel putin pana maine.

Intre timp, angajatii de la serviciul de ecarisaj au ajuns in zona unde s-a petrecut atacul, ca sa incerce sa captureze cainii.


 

 

No comments:

Post a Comment