Saturday 31 March 2012

Casti cu microfon Logitech

boxe, amplificatoare – toate tin de trecut. Viitorul apartine castilor

Muzica este o constanta a vietii noastre, desi nu toti facem eforturi deosebite pentru a beneficia de ea la cele mai inalte nivele calitative. Desi ofertele magazinelor de profil si a celor dedicate domeniului IT sunt numeroase si, nu de putine ori, foarte generoase, doar cei cu adevarat pasionati vor fi in permanenta la curent cu ceea ce inseamna sisteme audio, boxe bose, boxe auto, amplificator stereo, amplificator auto, amplificator in general sau simple difuzoare. Pentru ca muzica trebuie sa ne insoteasca in permanenta si, chiar si spatiile mici, ca cele din automobilele personale trebuie sa vibreze de puterea basilor. Totusi, revenind la muritorul de rand, acesta va da oricand un sistem audio performant cu amplificator de ultima generatie si o configuratie beton de boxe pe o pereche de casti rezonabila.

 

Chatul cere microfon

Iar daca aceasta mai are si microfon, domeniul sonor pare acoperit total. Pentru ca acestea vor fi utile nu doar pentru a asculta muzica ci poate, mai ales, pentru a comunica prin intermediul aplicatiilor de tip chat.  Pentru ca a devenit din ce in ce mai confortabil sa vorbesti gratuit in strainatate, fiind aproape pacat sa o facei apeland la boxe si tinand in mana un microfon. Din pacate, alternativele sunt, de multe ori, scumpe, iar cele ieftine nu ofera mai nimic.

 

Logitech – un nume care spune tot

Logitech, prin H130, se adreseaza exact acelui segment de utilizatori care, desi asculta multa muzica si se uita des la filme, isi petrec majoritatea timpului pe Skype sau Yahoo! Messenger. Avand un pret de aproximativ 75 de lei, aceasta pereche de casti nu este dedicata exclusiv utilizarii la PC. Prin faptul ca are 2 conectori standard de 3,5 mm separati, unul pentru auditie si celalalt pentru microfon, o puteti folosi in combinatie cu orice alt echipament dotat cu astlef de mufe. Designul circumauricular, combinat cu faptul ca microfonul se poate rabata, transforma aceasta pereche de casti intr-una perfecta pentru deplasari, si nu neaparat pentru birou. Sunt usoare, iar difuzoarele protejate cu un strat de plus le fac cu atat mai confortabile in timpul conversatiilor lungi. Ca disponibilitate, castile H130 pot fi achizitionate intr-un numar destul de mare de culori – bleu, roz, alb – aspect care le transforma intr-un cadou perfect pentru oricine. Vedeti?, nu trebuie sa investiti in cine stie ce sistem audio fistichiu, dotat cu un amplificator pe masura, sau sa va dotati masina cu boxe bose sau amplificatoare auto pentru a face pe cineva fericit. De multe ori, o simpla pereche de casti se va dovedi suficienta pentru a face fericit pe cineva drag.  Pentru ca, in materie de auditie, modelul pe care vi-l recomandam surprinde fidel intreaga gama de frecvente. Plasticul folosit la constructie este destul de maleabil, caracteristica ce mareste rezistenta in timp.

 

In concluzie

Logitech H130 este solutia perfecta pentru persoanele dependente de audio chat, dar care au un buget limitat. Si iubitorii de muzica vor fi satisfacuti. Ingramadeala urbana face apel tot mai des la decenta si intimitate. Din aceste considerente, sistemele audio, boxe ÅŸi chiar boxele si amplificatoarele auto tind sa fie inlocuite de casti de inalta fidelitate. Pentru ca, nu-i asa, libertatea noastra se intinde numai pana acolo unde va interfera cu libertatea celor de langa noi. Etica sociala a viitorului necesita dotari speciale, asa ca nu ezitati sa comutati castile direct la amplificator!

 


boxe yamaha, audio profesional

No comments:

Post a Comment