Wednesday 21 March 2012

Autorul atacului de la coaforul din Dorobanti, Gheorghe Vladan, a avut discernamant cand a tras cu arma

Autorul atacului armat de la coaforul din zona Perla, Gheorghe Vladan, a avut discernamant atunci cand a tras cu arma. Parchetul General informeaza ca a primit miercuri de la Institutul National de Medicina Legala 'Mina Minovici' raportul de expertiza medico-legala psihiatrica in cazul lui Gheorghe Vladan, concluziile fiind ca acesta "are discernamantul pastrat in raport cu faptele pentru care este cercetat", relateaza Agerpres.

Pe 5 martie, Gheorghe Vladan a intrat intr-un coafor din Bucuresti, unde lucra sotia sa, si a tras cu un pistol marca Glock de calibru 9 mm asupra persoanelor care se aflau in salon. Doua femei au murit pe loc, printre care si sotia lui Vladan si sase persoane au fost ranite.

Gheorghe Vladan, angajat al MAI din 2007, intr-o structura auxiliara, detinea arma legal din 2010 si a fost testat psihologic ultima oara anul trecut.

El a fost arestat preventiv sub aspectul savarsirii infractiunilor de omor calificat si deosebit de grav si tentativa la omor calificat si deosebit de grav.

Cauza a fost preluata de la Parchetul Tribunalului Bucuresti de o echipa operativa formata din procurorul-sef Sectie de urmarire penala si criminalistica din cadrul PICCJ, Valentin Selaru, si un alt procuror, precum si ofiteri de politie judiciara de la Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei.

No comments:

Post a Comment