Friday 30 March 2012

Distribuția de piese și accesorii auto

Dacă vă număraÈ›i printre persoanele aflate în căutarea unei oferte avantajoase de piese È™i accesorii auto, însă vă este dificil să vă hotărâÈ›i în privinÈ›a distribuitorului, acest articol vă va ajuta să faceÈ›i o alegere bună. Chiar dacă vorba de un aspirator auto, de un compresor auto sau chiar de covoraÈ™e auto sau huse auto fiecare dintre produsele ce compun oferta completă a unui distribuitor trebuie analizate în funcÈ›ie de câteva criterii de bază. Vom vedea în cele ce urmează care sunt aceste criterii care plasează o ofertă de piese È™i accesorii auto în rândul celor avantajoase sau care este limita dintre atractiv È™i înÈ™elător . Mai mult decât atât, ce face ca un importator È™i distribuitor de piese È™i accesorii auto să pară de încredere È™i să vă determine să achiziÈ›ionaÈ›i acele huse auto fără să staÈ›i pe gânduri?

Vom încerca să răspundem acestor întrebări sistematic, pentru a evita pierderea în detalii È™i confuzia cititorului. Să începem foarte simplu: să ne imaginăm că sunteÈ›i în căutarea unui aspirator auto. Care sunt principalele lucruri care ar trebui să vă intereseze despre acest produs? Păi, bineînÈ›eles, în primul rând detaliile tehnice sunt cele vor conta. Trebuie să aflaÈ›i cât mai multe informaÈ›ii tehnice despre un aspirator auto înainte de a trece la analiza raportului preÈ›-utilitate.

Acum, să presupunem că nu este vorba de un aspirator auto sau despre un compresor auto, ci despre niÈ™te huse auto. În acest caz probabil că specificaÈ›iile tehnice ale produselor nu vor fi primul lucru la care să vă uitaÈ›i. Aici veÈ›i urmări, fără îndoială, satisfacerea nevoilor de confort, precum È™i designul modelelor disponibile. O ofertă atractivă va fi aceea care va oferi o gamă largă de astfel de accesorii auto, o varietate de modele disponibile, precum È™i preÈ›uri avantajoase.

Chiar dacă aceste criterii se pot aplica cu uÈ™urință È™i pentru covoraÈ™e auto, cel al confortului probabil că nu va avea aceeaÈ™i importanță în acest caz. Cu siguranță însă, criteriul diversității produselor oferite se va aplica indiferent dacă veÈ›i căuta covoraÈ™e auto, huse auto sau chiar un compresor auto. Și acest lucru nu se întâmplă doar pentru că am căuta lucruri greu de găsit într-un compresor auto. Ceea ce contează atunci când privim È™i analizăm o ofertă, cel puÈ›in din punct de vedere psihologic, este prezenÈ›a unui număr mare de produse oferite care, într-un fel ajută la creÈ™terea credibilității distribuitorului la serviciile căruia ne gândim să apelăm în cele din urmă.

Oricât de surprinzător ar părea, preÈ›ul nu este atât de important în contextul unor astfel de achiziÈ›ii, È™i chiar ar trebui privit ca unul dintre ultimele criterii de analiză atunci când dorim să cumpărăm multe alte tipuri de produse. Chiar dacă mergeÈ›i să cumpăraÈ›i huse auto sau un compresor auto, trebuie să vă gândiÈ›i în permanență la faptul că dacă preÈ›ul acestora este puÈ›in peste cel la care v-aÈ›i fi aÈ™teptat, calitatea are È™anse foarte mici să fie una inferioară, contrar produselor foarte ieftine care ni s-ar părea mai atractive. Astfel că, dacă acele huse auto ne satisfac nevoia de confort fizic È™i vizual este greu de găsit un motiv pentru care să nu le achiziÈ›ionăm, È™i cu siguranță preÈ›ul nu ar trebui să fie unul dintre ele.

În cele din urmă, acest articol s-a axat pe importanÈ›a portofoliului de produse al unui distribuitor de piese È™i accesorii auto însă, nu trebuie să încheiem fără a vă reaminti că, în cazul în care acesta este pus la dispoziÈ›ia dumneavoastră, portofoliul de clienÈ›i este aproape în aceeaÈ™i măsură de important.


huse auto, huse auto

No comments:

Post a Comment