Sunday, 17 June 2012

Perdele preturi

Imagineaza-ti ca esti intr-un cerc in centrul unui oras imens, un oras ca New York-ul, esti la 100 de metri in cer pe acoperisul unei cladiri, intr-o zi cand nu este nici prea multa lumina nici prea frig si nici prea cald, ocazia tocmai buna sa fii echipat subtire si sa simti vantul cum trece usor prin tine si cum culoarea luminii iti reveleaza bucati din oras pe care nu le-ai putea vedea intr-o zi noroasa sau cu foarte multa ceata. Gandeste-te ca ai posibilitatea sa vezi multe fara a fi vazut, ca poti privi lumea din linistea zonei tale de confort.

E grozav, nu-i asa?  Or sa spuna multi ca este bine. Ei cam asta poti avea daca in casa ta iti pui perdele si draperii. In afara de impresia de nou pe care o raspandeste casa ta, in afara de lucrul ca si casa ta va arata ca noua fara a fi nevoie sa introduci sume foarte mari in mobilier, asa cum fac probabil cei mai multi oameni. Insa calitatea unei camere este data de modul in care ajunge lumina la tine , pe unde o filtrezi, cat din ea lasi sa vina si mai ales cum ajunge la tine, lumina reuseste sa modifice zone, sa le ascunda pe altele , si mai ales sa dea trairi care ar fi greu de creeat altfel. Mai bine zis puteti pune destul de usor locuinta dvs in valoare doar cu ajutorul unor draperii dar este mai greu invers. Asta pentru cei cu buget mai mic ar fi fi vesti grozave. Pentru ca pana la urma costul unor multiple feluri de perdele nu este indeajuns de mare sa concureze cu o operatiune de rearanjare din punct de vedere a mobilierului din casa.

Puteti pune si perdele bucatarie pentru ca pana la urma si acolo pot aduce un efect aparte. Daca aveti o mobila noua si in tendinte puteti incerca perdele moderne. Ele vin asortate cu o multime de modele draperii care va apara de privirile nedorite. Indiferent cum va mobilati locuinta aveti nevoie de aceste accesorii. Bine acum sunt si cateva tipuri de locuinte si anume cele high tech unde aceste lucruri sunt scoase datorita faptului ca puteti comuta culoarea cu usurinta folosind un dispozitiv digital. Dar este destul de costisitor sa folositi aceasta tehnologie avand in vedere costul ridicat al curentului electric. Si pana la urma nu stiu cati isi mai doresc un consumator de energie in plus in casa, mai ales acum cand economiile se zguduie si preturile cresc mereu. Cel mai bine cautati pe web oameni care se pricep foarte bine la pusul de perdele si care au experienta in aceasta bransa, ca sa aveti in casa un lucru de calitate montat corespunzator.  Interioarele casei noastre au nevoie de dinamica, de schimbari, de tonalitate.

De muzica la nivel estetic, trebuie ca in casa noastra sa  generam sentimentul de confort si acea stare de acasa, de mediul nostru, trebuie sa luam in calcul cum ne plac noua toate piesele de mobilier in sensul cum le dorim aranjate si unde si mai presus ca toate si functionalitatea lor. Modificarile de regula nu depasesc normele impuse de conditiile de spatiu la bloc iar la casele de la curte exista posibilitatea ca prin semnarea unor acte aditionale sa iti extinzi spatiul locuibil adaugand noi aripi sau incaperi locuintei tale. Poti folosi apoi finisaje in functie de buget care iti vor pune in evidenta incaperea.


Tags: perdele

No comments:

Post a Comment