Saturday 9 June 2012

Aer conditionat in Ploiesti

O instalatie de aer conditionat e absolut necesara, mai ales acum, in apropierea sezonului estival. Temperaturile vor fi cu siguranta caniculare, iar oamenii vor dori sa aiba parte de temperaturi suportabile, mai ales acasa sau la birou. Desigur, masinile mai noi au sisteme de aer conditionat incluse in caroseria automobilului, aceasta fiind o conditie minima pentru ca masina sa se poata numi cu adevarat confortabila. Cei mai multi producatori de masini considera sistemele de aer conditionat absolut necesare pentru ca masina sa poata fi numita de calitate, iar sistemele de clima sunt alimentate de obicei de bateria masinii.

 

Asadar, sistemele de aer conditionat sunt peste tot in jurul nostru, unele fiind chiar portabile. De marimea unui geamantan, aceste sisteme pot fi mutate din incapere in incapere, asigurand o puritate ridicata a aerului si o temperatura placuta in oricare incapere din casa. Aceste sisteme sunt cu atat mai utile daca folosesti des o incapere care se incalzeste foarte tare, dar care nu are niciun fel de aerisire eficienta. E cazul unor garaje, de exemplu, in care multi oameni isi petrec zilele pe timpul verii, pe timpul concediilor, reparandu-si sau reconditionandu-si masina. Mirosurile de benzina si ulei, precum si temperaturile foarte ridicate cauzate de caroseriile masinilor, pot fi insuportabile si pot cauza probleme medicale pentru cei aflati in garaj.

 

Cat despre ventilatoare, acestea au o capacitate destul de redusa (bine, cele mai multe dintre ele), si nu pot curata aerul, doar il pot “misca” indeajuns incat sa dea impresia ca in incapere e racoare. Un aparat portabil, pe de alta parte, genul pe care-l puteti cumpara de la magazine de aer conditionat in Ploiesti, poate indeplini mai multe functii. In primul rand, va aduce aerul la o temperatura potrivita, pe care utilizatorul o poate seta din panoul de comanda. De acolo se poate regla si intensitatea la care va rula aparatul, sau cata energie va consuma. Desigur, pentru a aduce un garaj incandescent la o temperatura corecta, va fi nevoie de destul de mult curent electric si deci de disponibilitatea de a cheltui mai mult cand vine factura, dar tot e mai bine decat sa suporti temperaturi de 50 de grade.

 

Apoi, aparatele de aer conditionat pot purifica si raspandi o aroma placuta in incapere. Uleiul de motor si benzina pot provoca infectii ale tractului respirator si pot afecta pielea, asa ca un aparat de aer conditionat poate ajuta simtitor la pastrarea unei atmosfere respirabile si sanatoase. Asemanator, un aparat portabil poate incalzi/raci, dupa nevoie, un beci, o camara, o cabana sau o camera care nu beneficiaza de niciun alt sistem de alterare termica. La fel ca alte sisteme de aer conditionat, si cele portabile trebuie mentinute si curatate, chiar daca exista mai putine componente, iar dimensiunile sunt mai mici.

 

Ca si in cazul sistemelor de apartament, filtrele trebuiesc curatate pentru a optimiza flow-ul de aer si a asigura un consum balansat, eficient al masinariei. Toate astea nu sunt foarte greu de realizat chiar si de cei fara abilitati tehnice iesite din comun, deci nu va fi o problema sa ai grija cum trebuie de aparatul tau portabil de aer conditionat pe durata verii.


Tags: aer conditionat ploiesti

No comments:

Post a Comment