Thursday 5 April 2012

Ce efecte va avea intentia anuntata de MRU de a se implica intr-o constructie politica. Sociologul Sebastian Lazaroiu discuta online cu cititorii HotNews.ro joi de la ora 14.00

Ce sanse de a coagula in jurul sau o miscare politica are Mihai Razvan Ungureanu? Ce efecte va avea anuntul premierului asupra PDL, partid care il sustine in fruntea Guvernului? Ce a vrut sa le transmita Traian Basescu liderilor PDL marti noaptea in Modrogan? Ce semnificatii are cooptarea lui Vasile Blaga in pozitia de sef de campanie electorala? Sociologul Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential si ministru al muncii in guvernul Boc, discuta online cu cititorii HotNews.ro, joi, de la ora 14.00. Cele mai bune intrebari vor fi preluate intr-un interviu HotNews.ro realizat de Dan Tapalaga.

Nota Redactiei:

  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Va rugam sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori.
  • Postarile lungi sau care contin mai mult de doua intrebari nu vor fi validate.
  • Cele mai bune intrebari vor fi preluate intr-un interviu HotNews.ro realizat de Dan Tapalaga.รข€‹

No comments:

Post a Comment